torek, 1. maj 2012

Javorovica (594 m)

Živel 1. maj!
Tradicionalni pohod na Javorovico se je začel vsej prej kot pa mirno; ob 10:50 sva štartala izpred našega vikenda, ob 11:00 se je pa nameravala začeti prireditev.
Seveda sva zamudila, kaj pa drugega... Je pa bil zato pohod na Javorovico prej podoben šprintu kot pa pohodu, tako da je bilo tudi to za nekaj dobro.
Ljudi na poti nisva srečevala, le pri vstopu v vas Javorovica naju je ustavil starejši par, ki je povpraševal po bližnjici. Po kratki predstavitvi in pozdravu, sva odbrzela naprej.
Na prireditveni prostor sva se primajala ob 11:25 kar je seveda super čas, glede na to, da sva bila ta teden precej aktivna in stalno na nogah.

Prireditev je minila dokaj hitro (ker sva jo seveda precejšen del zamudila), tako da sva se samo še na kratko okrepčala z vodo in sladoledom iz avtomata, nato pa sva jo odbrzela v dolino, k vikendu, kjer nas je že čakalo razširjeno družinsko omizje s katerim smo nato preživeli na soncu čudovit dan.
Piknik je bil super, hrana odlična, noge pa BP.

Moram reči, da se je moja kondicija vidno izboljšala, če jo ocenjujem glede na stanje, ki mi je bilo dano v začetku tega leta...
Tako na "uč" bi rekel, da sem za 60% bolj kondicijsko pripravljen, kot pa sem bil februarja... To pa mislim, da sploh ni slabo, ampak je v bistvu super!
Itaq... :)


Vtisi: ZA DOMOVINO Z DRUŽINO NAPREJ.


Javrovica. (vir: Radio KRKA Novo mesto)

Ni komentarjev: