nedelja, 13. maj 2012

13. novomeški tek


Zadnja dva vikenda sta bila milo rečeno naporna.
Tokrat za spremembo niso trpele noge, ampak roke, predvsem pa hrbet - v delno zarošenih Gorjancih smo pripravljali drva.
Po celodnevnem žaganju in nalaganju drevesnih panjev na prikolice, je postal naš gozd revnejši, vrt, na katerega smo "zlifrali" vse skupaj pa bogatejši za cca 15 m3 lesá.
Po več dnevnem sekanju in prelaganju teh drevesnih panjev je bil moj hrbet trd kot polena, ki sem jih nato zmetal na kup, mišice pa zkrknjene kot beljak, ko ga streseš na vrelo olje.

V glavnem, od planirane udeležbe na novomeškem teku sem kratko malo odstopil, za kar mi je hrbet hvaležen še danes... :)

Seveda pa moje jambranje ni odvrnilo bolje polovice Dua Camina, da se ne bi udeležila teka v okviru delavskih športnih iger, ki se je odvil v sklopu 13. novomeškega teka.
Vesna je navkljub prehladu, ki ga je staknila, zmagala na razdalji 1.000 m, tako v svoji starostni kategoriji, kakor tudi skupno v ženski kategoriji.
Čas, ki ga je dosegla: 03:19 (mm:ss).
V glavnem, hitra ko hudič je tale moja deklica... :)
vir: Novomeški tek 2012 (AK KRKA NOVO MESTO)
Tako.
To bi bilo počasi vse, kar se tiče priprav.
Ko pogledam tako nazaj, lahko rečem, da je bilo kar pestro vse skupaj, kar pa je najbolj bistveno pa je to, da je cilj izpolnjen.
Z ponosom (pa tudi z olajšanjem) lahko rečem, da sva kondicijsko sedaj dovolj pripravljena na potovanje, ki sem ga napovedal že v začetku tega leta in da počasi komaj čakam, da se končno začne.
18. maj bo vsak čas tu, prtljaga je pripravljena, logistika speljana, tako da lahko samo rečem, Buen Camino Vesna in Tomy.
God speed... :)

Se beremo v naslednji objavi.

Ni komentarjev: